Comunități sustenabile

Habitat for Humanity România construiește comunități mai puternice, alături de voluntari și parteneri, asigurând, prin proiectele implementate în zonele cu risc major de subdezvoltare, o mai bună funcționare a acestora.

Lipsa locurilor de muncă și a infrastructurii, accesul limitat la serviciile de sănătate, precum și excluziunea socială și abandonul școlar în rândul copiilor afectează stabilitatea și dezvoltarea comunităților.

În această perioadă, Habitat for Humanity România a construit sau reabilitat centre educaționale, centre de integrare socială și profesională, centre pentru situații de urgență și multe altele, în parteneriat cu autoritățile locale, companii și alte organizații non-guvernamentale.

Totul începe acasă

Habitat for Humanity România în parteneriat cu ENGIE vor reabilita și vor eficientiza energetic casele de la SOS Satele Copiilor de pe Calea Floreasca, București.
Read more

Centrul de zi BufKids

La doar 20 de km de București, în orașul Buftea, există două comunități vulnerabile, afectate de excluziune socială și nivelul de trai foarte scăzut.
Read more

O șansă pentru o viață independent

În perioada 2017-2019, Habitat for Humanity România a construit în Mediaș, județul Sibiu, 15 apartamente sociale și a reabilitat Centrul pentru servicii de integrare socială și profesională Mediaș
Read more

Împreună construim viitorul

În anul 2017, Habitat for Humanity România a construit o nouă sală de cursuri pentru elevii Liceului Teoretic ”Brâncoveanu Vodă” din Urlați, județul Prahova, în doar 3 luni.
Read more

Reclădim clipe senine

În anul 2018, Habitat for Humanity România în parteneriat cu ENGIE, au reabilitat și eficientizat energetic clădirea centrului HOSPICE Casa Speranței din Brașov
Read more