Voluntar individual

În fiecare an, voluntari din țară și internaționali se alătură efortului nostru de a oferi comunităților vulnerabile acces la locuire decentă și sigură.

Costuri

Voluntarii își acoperă singuri costurile logistice atunci când vin pe un șantier Habitat (cazare, masă, transport, echipament de protecție) și fac fundraising pentru a ne ajuta să acoperim o parte din costurile materialelor de construcție.

Siguranța pe șantier

Siguranța voluntarilor pe șantier este cea mai importantă. Aceștia trebuie să poarte în permanență echipamentul de protecție (cască, mănuși, ochelari) atunci când se află în zona în care se execută lucrările de construcție. La începutul zilei, înainte ca voluntarii să fie împărțiți pe case sau pe atelierele de lucru, aceștia sunt informați și instruiți cu măsurile pentru protecția muncii.

Experiența în construcții

Nu trebuie să ai experiență în construcții pentru a voluntaria pe un șantier Habitat, însă cu siguranță vei pleca cu multe lucruri practice învățate. Pe șantier, voluntarii sunt instruiți și supravegheați de echipa de constructori care se asigură că lucrările sunt executate cum trebuie.